joi, martie 17, 2005

CEI MAI BUNI PRIETENI

Ei ei ei, dac tot am inceput cu pozele, de ce sa nu continuu.
Eu nu am foarte multi prieteni....dar, cum se spune putini dar buni. Si va pot asicura, ca prieteni mei sunt chiar foarte buni, din absolut toate punctele de vedere.
Pai sa incepem.
Una dintre cele mai vechi prietene (ne cunoastem din liceu) este Andreea. Am petrecut ultimi doi ani in aleeasi banca...Sau era ultimul ani. Memoria mea imi joaca fite la ora asta. Cu ea am petrecut ore intregi la palavre. Doamne ce frumose ara timpurile alea!!!!!Aici este tot ea, doar ca e inconjutata de noi ei colegi de munca!Pe Puiu l-am gasit ratacit la facultate. De fapt eu eram cam ratacita si el mi-a aratat cale "dreapta". De atunci imi este ca un fratior, sau mai bine zis ca un fratioi, avand in vedere ca e inalt 1.90 m.Acum ii vad foarte foarte rar. Din cand in cand reusin se ne mai auzin glasurile.......Dar august este aproape.
Cine mai lipseste?
Pai lipseste la apel Rodica, care inca nu mi-a dat ok-ul pentru ai publica pozele.Apoi lipsesc: Anca (care nu prea trece pe la internet), Cristina care e in Maroc la munca. Si mai cine? Caldura se faci simtita, pe cine uit?
Suriora mea. Ea nu mi-a dat permisul de ai publica pozele asa ca pana la alte comunicari, ea va fi pomenita doar cu numele.

TRAIASCA PRIETENI ADEVARATI!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bella, la tua amica... Comme facio per ricevere il suo numero? Non ho mai visto occhi cosi strani...