miercuri, august 01, 2007

Mari pregatiri de plecare

In sfarsit a venit vremea vacantei! Uff cat am mai asteptat-o!
Vineri plecam ... destinatie: Grecia. Mijloace de locomotie: titi-ul si barcuta, dupa care din nou cu titi-ul pana unde ne-or duce ochii.
Am inceput deja cu bagajele.
Incet, incet (foarte incet) am inceput sa incarcam masina. De duminica tot incarcam la ea si pana cum am pus: cerceafurile, prosoapele (de corp si de plaja), scaunele pliante, zmeul, un cort (ca nu se stie niciodata ... daca nu gasim imediat de dormit), un sac de dormit (al doilea il luam cu imprunut asta seara) si 6 sticle de apa.
Masina de spalat "functioneste" la greu de duminica sera. Iar aseara am bagat la interval si un fier de calcat, nu de alta, doar ca sa sa aiba ce se botii in valiza.
Jumatatea a facut valiza aseara ... iar eu i-am spus....."hoooo ce o faci asa de devreme ca doar mai e timp". Dar si eu, (din cauza valizei lui...nu de alta) azi de dimineata am dat cu spor la umplut de valiza....
Acum sa nu va imaginati cine stie ce valiza ... un trolley (valiza de mana) .... Mic la dracu' "ca cand il vazui zisei in mine asta nu imi ajuge...vreau valiza mare!" Dar dai si umple si umple si dai....cand am zis sunt aproape gata.....era "la nivel" adica nu dadea pe-afara. Asa ca am deschis un alt sertar si ma mai aruncat ceva in ea ... doar asa, ca sa ma simt bine!

Niciun comentariu: